. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
PROTEC sh.p.k
PROTEC sh.p.k
PROTEC sh.p.k
PROTEC sh.p.k
PROTEC sh.p.k
 
PROTEC sh.p.k

Adresa: Rr. Ramiz Cërnica

p.n60000 Gjilan -Kosove

Tel: +381 (0) 280 330 220

Fax: +381 (0) 280 330 210

Cell: +377 (0) 44 210 137

Ferizaj Rr.Rexhep Bislimi

Cell +377 (0) 45 322 151

Gjermani:Feuerwehr str.27

+4917632127249

web: www.protec-ks.net 

 

Dyer dhe dritarenga PVC dhe Alumini, Fasada

strukturale  dhe Fasada gjysmë-strukturale...

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri